Σε τίτλους :
Αρχική » » Νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών ο Λευτέρης Μάντζαρης

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών ο Λευτέρης Μάντζαρης

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017, 16:46 | 0 σχόλια

Μετά και την παραίτηση του κυρίου Ηλία Γεωργαλή από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου, νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας ορκίστηκε στις 19/07/2017 ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού κύριος Λευτέρης Μάντζαρης.

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ευχαριστεί και δημόσια το στέλεχος της κύριο Γεωργαλή για την μέχρι τώρα προσφορά του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Στα δυόμιση χρόνια θητείας του προσπάθησε να προασπίσει τα συμφέροντα των πολιτών και να μεταδώσει τις προτάσεις και τις ιδέες τις Συμπολιτείας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και της περιοχής.

Το ήθος ο πολιτισμένος λόγος του και η κατάρτιση του σε θέματα τις τοπικής αυτοδιοίκησης σίγουρα θα λείψουν από το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι όμως από την παράταξη μας αφού παραμένει ενεργό και μάχιμο στέλεχος της.

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ως ανεξάρτητη συλλογικότητα θα συνεχίσει να προσπαθεί για αλλαγή της καθεστωτικής πολιτικής που μαραζώνει το Δήμο μας, για την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, για καθαρό πολιτικό λόγο, για την επαναφορά των ανθρώπινων αξιών στην καθημερινότητα μας και για την οριστική αλλαγή πορείας του Δήμου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στις οποίες και θα δώσει το παρόν.


Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA