Σε τίτλους :
Αρχική » » Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017, 20:24 | 0 σχόλια

Τα σχολεία ξεκίνησαν, η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο της γνώσης.

Σ' αυτό το νέο ξεκίνημα όλοι εμείς, οι σχολικές επιτροπές και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στη διάθεσή των σχολείων μας, για να υποστηρίξουμε τους στόχους σας και κάθε δημιουργική σας προσδοκία.

Το σχολείο ως πολύτιμος αρωγός για την ανάπτυξη της δημοκρατικής συνείδησης και την ελεύθερη σκέψη, σφυρηλατεί τους χαρακτήρες των παιδιών, καλλιεργώντας την πνευματική και κοινωνική τους προσωπικότητα.

Η παιδεία είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, προετοιμάζοντας σωστούς αυριανούς πολίτες.

Πολλές ευχές στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και ιδιαίτερα στα πρωτάκια του κάθε σχολείου. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες μια ουσιαστική και παραγωγική σχολική χρονιά γεμάτη μόρφωση, πρόοδο, δημιουργία και επιτυχίες!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA