Αγρίνιο: Μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού εντοπίστηκε στο ΚΤΕΛ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Οκτωβρίου 2017

Αγρίνιο: Μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού εντοπίστηκε στο ΚΤΕΛ

Εικόνα αρχείου
Μεγάλη ποσότητα (120 κιλά) που επρόκειτο να... ταξιδέψει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με προορισμό την Αθήνα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Ο καπνός ήταν τοποθετημένος σε τέσσερις κούτες και αφέθηκε στον αποθηκευτικό χώρο στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο . Πριν ωστόσο μεταφερθεί στις αποσκευές του λεωφορείου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που προέβησαν στην έρευνα αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών ενώ η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη με σκοπό τόσο τον εντοπισμό των αποστολέων όσο και των παραληπτών του καπνού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad