Δύο Χάλκινα μετάλλια ο "Κένταυρος Αστακού" στο παιδικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελλάδος! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Οκτωβρίου 2017

Δύο Χάλκινα μετάλλια ο "Κένταυρος Αστακού" στο παιδικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελλάδος!

- ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

- ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και ΤΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι οι Αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια μετά από έξοχες εμφανίσεις!


Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε στις 13-15 Οκτωβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος με την επωνυμία «KIM Ε LIU» στο οποίο συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 7 έως 11 ετών. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο πρωτάθλημα που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια. Η ραγδαία ανάπτυξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες δημιούργησε την ανάγκη τέτοιου είδους πρωταθλημάτων αλλά και παρόμοιων εκδηλώσεων.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και για μία ακόμη φορά υπήρξε τεράστια συμμετοχή Αθλητών. Οι Αθλητές που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Νοτίου Ελλάδος για να αγωνιστούν έφτασαν τους 1445. Ανάμεσά τους και 4 Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ οι οποίοι αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καταφέρνοντας να αποσπάσουν 2 χάλκινα μετάλλια και μία 5η θέση με τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπύρο, ενώ ο 4ος Αθλητής που συμμετείχε, ο ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης, ήρθε ισόπαλος ακόμα και στην παράταση, και ο αγώνας δόθηκε στον αντίπαλο
αθλητή λόγω υπεροχής, όπως προβλέπεται.

Πρόκειται σίγουρα για ένα επιτυχημένο αγωνιστικό ξεκίνημα για τους μικρούς Αθλητές, αλλά και για μία ακόμη επιτυχία του συλλόγου της πόλης του Αστακού. Οι επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είναι το Πανελλήνιο Κύπελλο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπως και η συμμετοχή του σε ένα Διεθνές Πρωτάθλημα του εξωτερικού έως το τέλος του έτους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στους επόμενους στόχους τους.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad