Δυναμική παρουσία του "Κένταυρου Αστακού" στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Νοεμβρίου 2017

Δυναμική παρουσία του "Κένταυρου Αστακού" στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συμμετείχε με 10 Αθλητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα Πατρών με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή κυρίως άπειρων και νεαρών αθλητών.

Οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα και είχαν ως σκοπό εκτός των άλλων την απόκτηση εμπειρίας και την εξοικείωση των Αθλητών με τους Αγώνες.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με δέκα Αθλητές οι οποίοι έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους, πέτυχαν πάρα πολύ καλή απόδοση, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική εξέλιξη όσο αφορά το δρόμο του πρωταθλητισμού. Ταυτόχρονα ήταν και ένα αγωνιστικό τεστ αφού κάποια από αυτά τα παιδιά θα συμμετέχουν σε λιγότερο από ένα μήνα σε Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία πραγματοποιώντας το πρώτο τους αγωνιστικό βήμα εκτός Ελλάδος.


Οι Αθλητές που συμμετείχαν είναι:

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Σπύρος, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπύρος, ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης, ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος, ΚΡΙΘΥΜΟΣ Ιωάννης, ΧΑΡΙΖΙ Κέησυ, ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ Ελευθερία, ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα, ΜΑΥΡΗ Λίνα και ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, ευχόμαστε καλή αγωνιστική πορεία και επίτευξη των στόχων τους.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad