Σε τίτλους :
Αρχική » » Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό του Αστακού για ανθρώπινη κατανάλωση

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό του Αστακού για ανθρώπινη κατανάλωση

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, 14:17 | 0 σχόλια

Ο Δήμος Ξηρομέρου προκειμένου να αρθεί η απόφαση που αφορά τη μη καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση του Αστακού, συνεχίζει - με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας - τις επισταμένες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Συνεχίζεται η διενέργεια μικροβιολογικών και φυσικοχημικών αναλύσεων και μάλιστα υπό συνθήκες καταρρακτώδους βροχής, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι προηγούμενες βελτιωτικές μας ενέργειες (οι οποίες αναρτήθηκαν στην προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου μας) ήταν ολοκληρωμένες και ορθώς πεπραγμένες.

Παραθέτουμε τις τελευταίες αναλύσεις που έγιναν στον Αστακό, προς ενημέρωση των Δημοτών μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το νερού του Αστακού κρίθηκε και πάλι ότι : «Πληροί του όρους της οδ.98/83/ΕΚ και της ΥΔ Υ2/2600/2001».Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA