Παρέμβαση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» για τα μεγάλα θέματα του Δήμου Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Παρέμβαση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» για τα μεγάλα θέματα του Δήμου Ξηρομέρου

Με αφορμή τα ανούσια και επικοινωνιακά κονταροχτυπήματα, δύο Δημάρχων, νυν και πρώην και τα όσα λέγονται και γράφονται, θέλουμε να επισημάνουμε το εξής:

Όταν ένας πρώην Δήμαρχος διαφωνεί με το σημερινό Δήμαρχο, κάνοντας αναφορά και σε άλλον Δήμαρχο για την εξέλιξη του ατελείωτου έργου του βιολογικού, τότε πραγματικά υπάρχει πρόβλημα.

Όταν δυο Δήμαρχοι βλέπουν με άλλο μάτι το έργο που κόστισε εκατομμύρια, χωρίς ποτέ να λειτουργήσει, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και ειδικά του θαλάσσιου.

Όταν τα σφαγεία παραμένουν ανενεργά υπό το βλέμμα των βράχων, έχοντας συνδέσει την τύχη τους με αυτή του βιολογικού.

Και όταν τα σχέδια πόλης του Αστακού και του Μύτικα, μοχλοί ανάπτυξης της περιοχής, σκονίζονται σε ράφια και συρτάρια, τότε σίγουρα κάτι σάπιο υπάρχει το οποίο κανείς από τους δύο δεν αξιώθηκε να το λύσει, με αποτέλεσμα ο τόπος να χάνει έσοδα, θέσεις εργασίας, η παρατεταμένη τουριστική σεζόν να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, οι κτηνοτρόφοι να επιβαρύνονται κοκ.

Οι κοκορομαχίες των δύο Δημάρχων δείχνουν περίτρανα ότι το πρόβλημα όχι μόνο υπάρχει, αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει λόγω πολιτικής επιλογής, σε συνδυασμό με την πελατειακή αντίληψη κατάκτησης και διαχείρισης της εξουσίας.

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών θα φέρει ξανά στην επικαιρότητα τα ζητήματα:

- των βιολογικών Αστακού και Μύτικα,
- των σφαγείων του Αστακού και
- των σχεδίων πόλεων Αστακού και Μύτικα,

με δημόσια συζήτηση που θα προκαλέσει αρχές Δεκεμβρίου, στην οποία θα κληθούν να παραστούν ο Δήμαρχος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Υπουργείου και εκεί θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των πολιτών για την πορεία αυτών των έργων.
Μέχρι σήμερα πάντως ο τόπος έχει στερηθεί τρία σημαντικά αναπτυξιακά έργα.
Καιρός οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια.


Συμπολιτεία Ξηρομεριτών για Αλλαγή Πορείας του Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ