Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού»

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαίτερα της πόλης του Αστακού, ότι την Τρίτη 31/10/2017 έγινε η Δημοπράτηση του πρώτου μεγάλου έργου του Δήμου «Κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού» προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει σχέση με την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Το συνολικό μήκος των αγωγών του παραπάνω έργου ανέρχεται στα 14 χιλιόμετρα.
Οι εργασίες του έργου αυτού θα ξεκινήσουν στο τέλος του έτους και, σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, θα ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών, ήτοι μέχρι 31/12/2018.

Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.

Από το Δήμο Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad