Νίκες για τα τμήματα υποδομής του Αιόλου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Δεκεμβρίου 2017

Νίκες για τα τμήματα υποδομής του Αιόλου

Νίκες για τα τμήματα υποδομής του Αιόλου με τα μίνι του συλλόγου να πετυχαίνουν την πιο σημαντική στον προημιτελικό του τουρνουά της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Την αρχή έκανε το παιδικό το Σάββατο που κέρδισε στο Αγρίνιο την ομάδα του ΠΑΣ Ιωνικού με 57 – 39 για την 4η αγωνιστική του β΄γύρου και παραμένουν έτσι σε τροχιά πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Την ίδια μέρα στο ΔΑΚ Αστακού τα μίνι 2005 κερδίζοντας με 49 – 41 τον ΒΑΟ Άρτας προκρίθηκαν στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Οι μικροί του Αιόλου πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία τους αυτή με τον κόσμο να τους χειροκροτεί στο τέλος του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 16-6, 27-18, 36-30, 49-41

Αίολος (Αραπατσάνης): Κακκαβάς Γ., Χαβαλές Ν., Βασιλείου Ι., Φραίμης Αθ., Παύλου Αλ., Ναζίρης Π., Κυριάκος Β., Μάρα Ι., Ταπραντζής Γ., Λεγάτος Γ., Τέγας Σπ., Παύλου Αγγ.

Το Σ/Κ έκλεισε με τις κορασίδες του συλλόγου να επικρατούν με 50 – 33 επί του αξιόμαχου Χαρ. Τρικούπη συνεχίζοντας έτσι αήττητες και στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τα δεκάλεπτα: 10 – 5, 21 – 17, 36 – 23, 50 – 33.

Για το Αίολο αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες: Σταύρου Β., Αθανασούλα Π., Κακαρούνα Ι., Ταπραντζή Αγγ., Σελαμάι Α. ,Μακρή Ελ., Γκάτση Αικ., Πέττα Κ., Παπαζήση Μ., Τέγα Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad