Σε τίτλους :
Αρχική » » Κατέκτησε το "Χρυσό" η αθλήτρια του Κένταυρου Παπαζώη Δέσποινα στο Α' Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΟΒΟΝΤΟ

Κατέκτησε το "Χρυσό" η αθλήτρια του Κένταυρου Παπαζώη Δέσποινα στο Α' Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΟΒΟΝΤΟ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017, 11:35 | 0 σχόλια

"ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ" Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΟ Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Στην κορυφή ανέβηκε η Αθλήτρια του Αστακού στο Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κατακτώντας μετά από φοβερούς αγώνες το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. Οι Αγώνες διεξήχθησαν την 21-23 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Στάδιο Άνω Λιοσίων και ο σύλλογος του Αστακού συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκαν 1400 Αθλητές, μόνο με την συγκεκριμένη Αθλήτρια, η οποία τελικά στέφθηκε Κυπελλούχος στα 51 κιλά κορασίδων.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να προστεθεί στις τόσες που προηγήθηκαν την χρονιά που φεύγει για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ, και να επιβεβαιώσει την συνεχή ανοδική πορεία που βρίσκεται ο σύλλογος, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο αναπτύσσοντας μία ιδιαίτερη δυναμική που έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση μεγάλου αριθμού παιδιών της περιοχής. Συμμέτοχος σε αυτή την επιτυχία, εκτός από τον Δάσκαλο κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο, ήταν ο Δάσκαλος του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ και ΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ κ. ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ Σπύρος ο οποίος με τον δικό του τρόπο ενθάρρυνε, συμβούλευε και στήριζε την Αθλήτρια του Αστακού στην προσπάθεια της να φτάσει στην κορυφή. Του αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια και για την επιτυχημένη πορεία των συλλόγων που εκπροσωπεί.

Για την επιτυχία της Αθλήτριας του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε που "ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ". Της αξίζουν συγχαρητήρια και της ευχόμαστε πάντα να την καμαρώνουμε στην κορυφή.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA