Στο Αγρίνιο τα 3 εκατομμύρια ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιανουαρίου 2018

Στο Αγρίνιο τα 3 εκατομμύρια ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

Στον απόηχο της συζήτησης για τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που κατέθεσε πρόσφατα το δελτίο στο Καινούργιο, το Αγρίνιο φιγουράρει ξανά στην ειδησεογραφία για αντίστοιχο λόγο.

Ο υπερτυχερός του Πρωτοχρονιάτικου προμηθεύτηκε το λαχείο από πρακτορείο στο κέντρο της πόλης, τον γνωστό «Τυχεράκια», που επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του.

Έκανε την τύχη του λοιπόν ένας υπερτυχερός στο Αγρίνιο, ο οποίος παίρνοντας μία πεντάδα από το πρακτορείο του κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου «Ο Τυχεράκιας» κέρδισε τον πρώτο λαχνό και γίνεται πλουσιότερος κατά 3 εκατομμύρια ευρώ!

Η κλήρωση έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο μεγάλος τυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, ενώ οι τυχεροί λαχνοί που του αποφέρουν το συνολικό κέρδος των 3 εκατομμυρίων ευρώ είναι από το 29731 έως το 29735.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad