Ξηρόμερο: 41χρονος συνελήφθη με λαθραίο καπνό στο αυτοκίνητο και χασίς στο σπίτι του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2018

Ξηρόμερο: 41χρονος συνελήφθη με λαθραίο καπνό στο αυτοκίνητο και χασίς στο σπίτι του

Μια σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών απασχόλησε σήμερα τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν χασίς σε κατοικία χωριού του Ξηρομέρου όπου οδηγήθηκαν μετά τον εντοπισμό λαθραίου καπνού στο όχημα ενός 41χρονου σε έλεγχο που έγινε στην περιοχή του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια καθιερωμένης εξόρμησης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου έλεγξαν το αυτοκίνητο του 41χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα περίπου μισού κιλού λαθραίου χύμα καπνού.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του άνδρα σε χωριό του Ξηρομέρου όπου όμως αντί για καπνός βρέθηκε… χασίς. Ειδικότερα εντοπίστηκε περίπου ένα κιλό χασίς σε νάιλον συσκευασία, επτά δενδρύλλια κάνναβης καθώς και φύλλα και κλαδιά χασίς βάρους οκτώ κιλών.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν όπως και μια ηλεκτρονική ζυγαριά αλλά και το ποσό των 1740 ευρώ.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad