Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαρτίου 2018

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Μετά την απολογία του ο 30χρονος Αγρινιώτης που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων, κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Ματζαβίνος οδηγήθηκε στον Ανακριτή, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αυτή τη φορά οι αστυνομικοί δεν τον μετέφεραν από την κύρια είσοδο για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Η απολογία διήρκεσε ένα τρίωρο περίπου και με το πέρας της ο Εισαγγελέας με τον Ανακριτή συμφώνησαν για την προφυλάκιση.

Παρόντες στην απολογία οι δύο δικηγόροι του κατηγορούμενου, Γ.Τάτσης και Γ.Ψάρρης, οι οποίοι, ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησαν να επεκταθούν σε λεπτομέρειες της υπερασπιστικής γραμμής. O κ. Ψάρρης έκανε λόγο για διεξοδική ανάκριση αναφέροντας πως ο 30χρονος είναι συντετριμμένος και δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς σε βάρος του, καταλήγοντας πως «πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το Αγρίνιο. Ο 30χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη καθώς σε βάρος του ασκήθηκε, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και απόπειρα αποπλάνησης κατά συρροή και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή.




Φωτογραφίες: sinidisi.gr

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad