Νέο περιστατικό με φόλα στον Αστακό! Κραυγή αγωνίας συμπολιτών μας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαρτίου 2018

Νέο περιστατικό με φόλα στον Αστακό! Κραυγή αγωνίας συμπολιτών μας!

Ένα νέο περιστατικό με φόλα είχαμε χθες στον Αστακό. 

Ο άτυχος σκύλος που έφαγε το δηλητήριο, κάθισε στο κατώφλι μιας πόρτας, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα. Για καλή του όμως τύχη, εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί μια συμπολίτισσά μας, η οποία μέσω του Facebook, έκανε έκκληση για βοήθεια και έτσι (σύμφωνα με πληροφορίες) ο σκύλος σώθηκε.

Ακολουθεί η κραυγή αγωνίας, της Ε.Δ. για τα περιστατικά αυτά στον Αστακό: 

Ξαναέριξαν φόλες στον Αστακό!!!
Για πολλοστή φορά!!! Η τοπική κοινωνία ακούει;;;

Όσο δεν μιλάνε αυτοί που ξέρουν ποιοι είναι οι ένοχοι, αυτά θα γίνονται! Δεν μας νοιάζει όμως, γιατί είναι "σκυλιά" και η δική τους ζωή δεν έχει την ίδια αξία με την ανθρώπινη σύμφωνα με κάποιους (!!!!!😡). Όταν όμως εκεί που παίζουν τα μωρά στην παιδική χαρά, ή οπουδήποτε, κατά λάθος αγγίξουν το δηλητήριο, το φάνε και πεθάνουν, τότε σύσσωμη η τοπική κοινωνία θα σοκαριστεί!!! Ξυπνήστε και μιλήστε!!! Αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα για το χαβαλέ τους, είναι ψυχικά διαταραγμένοι και δεν ξέρει κανείς μέχρι πού μπορούν να φτάσουν!!!

Την προηγούμενη φορά που έριξαν φόλες με γυαλιά (!!!!!!) για να κάνουν το θάνατο ακόμα πιο οδυνηρό, τους εντόπισαν απ'ότι λέγεται, μέσω κάμερας, αλλά δε θέλουν να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν γιατί ήταν λέει παιδιά!!! Μα, ακριβώς γι'αυτό πρέπει να μιλήσετε!! Αν οι παιδικές ψυχές είναι τόσο διαταραγμένες, φαντάζεστε τι μπορούν να κάνουν αυτοί ως ενήλικες;;; Βοηθήστε την κατάσταση... ΜΙΛΗΣΤΕ!!!
Η σιωπή, είναι συνενοχή!!!!!!


Φωτογραφία: Θ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad