Δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό τα κορίτσια του Αστακού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Μαρτίου 2018

Δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό τα κορίτσια του Αστακού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό τα κορίτσια του Αστακού. Στο γήπεδο της Πρέβεζας το Σάββατο οι κορασίδες του Αιόλου ηττήθηκαν από την δυνατή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα με 67-51.

Η νευρικότητα και η αστοχία (13/29 βολές) στοίχισαν για τις μικρές αθλήτριες που πραγματικά είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. 

Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός της Πέττα (διάστρεμμα) στο 3ο δεκάλεπτο. Το αποτέλεσμα αυτό όμως δεν αλλοιώνει την εικόνα και την προσπάθεια των κοριτσιών για όλη τη χρονιά που παρόλα τα προβλήματα και τις απουσίες κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου τμήμα κορασίδων να περάσει στην 4άδα της ΕΣΚΑΒΔΕ. 

Αίολος (Αραπατσάνης): Τσιλιγιάννη Αρ. 2, Σταύρου Β., Αθανασούλα Π. 12(1), Ταπραντζή Αγγ.11, Σελαμάι Α.,Γκάτση Αικ. 9, Πέττα Κ. 15, Τέγα Β. 2.

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των νεαρών φιλάθλων του Αστακού που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τις αθλήτριες του Αιόλου.







Δείτε βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad