Στο βάθρο ο Ακαρνανικός και η Νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο ΙΤF Ανδρών-Γυναικών 2018 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαρτίου 2018

Στο βάθρο ο Ακαρνανικός και η Νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο ΙΤF Ανδρών-Γυναικών 2018

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF ANΔΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018 

Α.Ο.ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ Α.Σ.ΜΥΤΙΚΑ / 
One team One dream !!! 


Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Καυμενάκη Μελίνα και τον Λιότο Ελευθέριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο ΙΤF που διεξήχθη στο κλειστό των Βασιλικών Θεσσαλονίκης.

ΠΟΤΕ δεν περίμενα ότι μέσα σε τρία χρόνια σ αυτό το καινούργιο ξεκίνημα θα έχω αθλητές στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες παίδων κορασίδων, εφήβων νεανίδων και ανδρών γυναικών πια...

Για την Μελίνα τα 'χω πει τόσες φορές …Αυτό που της ταιριάζει είναι πως "Αν οι νίκες χρειάζονται ταλέντο, η επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν την θέληση να νικήσουν. Λίγοι έχουν όμως την θέληση να προετοιμαστούν για να νικήσουν".

Για τον Λευτέρη. Τι να πω γι’ αυτόν τον αθλητή. Ο Λευτέρης άριστος φοιτητής έχει υψηλούς στόχους, το πρόγραμμά του είναι πολύ σφιχτό. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν τον εμποδίζει να προετοιμάζεται με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, αποδεικνύοντας ότι όταν στην ζωή έχεις στόχους όλα
συνδυάζονται. Ο στόχος δεν είναι ίδιος για όλους τους αθλητές. Μαγικές συνταγές στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν. Στον Λευτέρη εφαρμόζουμε λόγω της συγκυρίας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης υψηλής έντασης όπου παράλληλα με τις πολλές επιλογές λόγω των υποδομών που έχουμε δημιουργήσει ,του δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόζει το πρόγραμμά του και σε συνδυασμό με τις ψυχικές και πνευματικές ικανότητές του να παραμένει σε υψηλό επίπεδο, που αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο... Ο Λευτέρης είναι μεγάλος αθλητής και υπέροχος άνθρωπος, ζωτικής σημασίας είναι και το ότι πίσω του υπάρχει μια εξαιρετική οικογένεια πατέρας, μητέρα, αδέλφια, που τον στηρίζουν ΠΑΝΤΑ,  του εύχομαι κάθε καλό στην ζωή του.’

Η άριστη συνεργασία που έχω με τον αδελφό μου Καϋμενάκη Χρύσανθο αφού και οι δύο αθλητές δουλεύουν μαζί του πια στον Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ καθώς είναι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη - η Μελίνα στην Στρατιωτική Ιατρική και ο Λευτέρης στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου- αποδεικνύεται μαγική συνταγή που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ όλους γι αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο ...
Εμείς θα συνεχίσουμε γιατί όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ... 







ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad