Στο βάθρο ο Ακαρνανικός και η Νίκη Παλαίρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF 2018 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2018

Στο βάθρο ο Ακαρνανικός και η Νίκη Παλαίρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF 2018

- ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF 2018

- 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟ ΑNTΩΝΙΟ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΙTF ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23-25/2/2018.

- 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΖΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ WTF ΧΑΛΚΙΔΑ 23-25/2/2018


Νέα μεγάλη επιτυχία του «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΚΟY ΟΜΊΛΟY ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ καθώς οι αθλητές των δύο σωματείων συμμετείχαν οι μεν έφηβοι- νεανίδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF εφήβων νεανίδων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στην Θεσσαλονίκη στις 23-24-25/2/2018, οι δε παίδες κορασίδες και άνδρες-γυναίκες στο πανελλήνιο διασυλλογικό ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ WTF παίδων κορασίδων ανδρών γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα στις 23-24-25/2/2018.

H μεγάλη διάκριση με την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου για τον Χριστονίκο Αντώνιο στο πρωτάθλημα εφήβων ITF ένα βήμα μόλις πριν το χρυσό και την εθνική ομάδα στην πρώτη του μάλιστα χρονιά ως έφηβος δείχνει αν μη τι άλλο ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ενώ η 3η θέση και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διασυλλογικό WTF για τoν Μπίζο Βασίλειο έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας για μια ακόμη φορά.

Οι νίκες χρειάζονται ταλέντο, η επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν την θέληση να νικήσουν. Λίγοι έχουν όμως την θέληση να προετοιμαστούν για να νικήσουν.

Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ιδιαίτερης αξίας αφού στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, (670 αθλητές στο πρωτάθλημα 1500 στο διασυλλογικό)οι διακρίσεις έρχονται πολύ δύσκολα παρόλα αυτά οι Αθλητές του Ακαρνανικού και της Νίκης αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο των αγώνων και να ξεχωρίσουν καθώς πάντα είναι μέσα στα μετάλλια ή έχουν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη τους. Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη οι αθλητές Τσίνας Σωτήρης, Μπουρδούβαλη Αργυρή, Καστανός Κωνσταντίνος, Πολυκανδριώτη Μαρίνα, Ζέππος Βασίλειος, Χριστονίκος Σάββας, Καυμενάκη Νεφέλη, Βελώνα Πανωραία και Κρομμύδα Όλγα.



Οι αθλητές της ΝΙΚΗΣ και του Ακαρνανικού γράφουν την δική τους ιστορία στο άθλημα αντιπροσωπεύοντας εκτός απ τον εαυτό τους και την περιοχή μας έπαιξαν συναρπαστικούς αγώνες και επέστρεψαν με πολύ σημαντικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη συνέχεια. 

Συνεχίζουμε τη πορεία μας ακόμα πιο δυναμικά, με σκληρή δουλειά, επιμονή, με πολύ πάθος γι' αυτό που κάνουμε. Ο αγωνιστικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν είναι φίλος με τα παιδιά. Τα παιδιά μας τα οποία κολυμπάνε στα βαθιά πλέον. Έχουμε δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες τις οποίες συνεχώς πρέπει να επιβεβαιώνουμε με το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και το αγωνιστικό τους πνεύμα. 



Ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός

Πάμε παντού και κάθε φορά όλο και πιο ψηλά κάθε φορά όλο και καλύτεροι . Αυτά τα παιδιά είναι πολύ ξεχωριστά…

Όπως και να ναι όμως τα πράγματα στον αγωνιστικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο τέλος όλα να ξεπερνιούνται και νικητής είναι η χαρά που μπορεί να σου δώσει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού…

Ευχαριστώ τον δάσκαλο τον κ. Μαρίνο Γεώργιο για την βοήθεια και την καθοδήγηση, την συνεργασία, την χημεία και την αλληλεπίδραση των αθλητών μας, συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας καλή δύναμη στη συνέχεια…

Ιδιαίτερη αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου προπονητές του συλλόγου την -επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας πανευρωπαϊκή και παγκόσμια πρωταθλήτρια - Θωμαΐς Δημητρίου στον Τσαντιώτη Αθανάσιο και τον Κάχρο Γεώργιο, η χημεία και η αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ μας και ανάμεσα στους αθλητές μας έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  



Τέλος για την ομάδα μας ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τους υπέροχους αθλητές μου είμαι πραγματικά περήφανος για όλους, ο δεσμός μεταξύ μας ισχυρός έχουμε δώσει τόσες μάχες μαζί, σχεδόν από μωρά δείχνουν ότι δεν τους λείπουν ούτε οι δυνατότητες, ούτε το ταλέντο, δουλεύουμε μεθοδικά και πάντα σε υψηλή ένταση χτίζοντας τους πρωταθλητές του αύριο … Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους στην αποστολή, δάσκαλος γονείς και αθλητές πρέπει να έχουν ένα κοινό στόχο και να μένουν προσηλωμένοι σ αυτόν και τους αθλητές για την προσπάθεια, την συνεργασία, την άψογη συμπεριφορά και τις αναμνήσεις εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Καυμενάκης Σπύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad