Ήττα για την ομάδα "μίνι 2004" του Αιόλου - Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Απριλίου 2018

Ήττα για την ομάδα "μίνι 2004" του Αιόλου - Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν τα μίνι 2004 του Αιόλου. 

Στον αγώνα νοκ αουτ της Κυριακής στο ΔΑΚ Αγρινίου οι αθλητές του συλλόγου ηττήθηκαν από την ομάδα του Ιωνικού με 68-59 τελειώνοντας τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ αφήνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος με τους μικρούς του Αστακού να επανέρχονται απο το -19 αλλά κάποια λάθη στην άμυνα και μερικά λάθος σφυρίγματα δεν τους επέτρεψαν να πάρουν τη νίκη. Παρ΄όλα αυτά η επιτυχία τους είναι δεδομένη γιατί αγωνίστηκαν με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, συμμετείχαν παιδιά γεννημένα το 2005 και το 2006. 

Τα δεκάλεπτα: 14-7, 36-17, 49-35, 68-59. 

Αίολος (Αραπατσάνης): Χαβαλές Ν., Κακκαβάς Γ., Βασιλείου Ι., Φραίμης Αθ., Παύλου Αλ., Κολλιάς Γ., Κυριάκος Β., Μάρα Ι., Ναζίρης Π., Λεγάτος Γ., Τέγας Σπ., Παύλου Αγγ., Ντούκας Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad