Αστακός: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σιμουλτανέ που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Ν.Α.Ο.ΑΣ. - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2018

Αστακός: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σιμουλτανέ που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Ν.Α.Ο.ΑΣ.

ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ 
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ FIDE INSTRUCTOR
ΤΖΟΤΖΟΛΗ ΜΠΑΜΠΗ 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην παραλία Αστακού το σιμουλτανέ που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Ν.Α.Ο. Αστακού σε συνεργασία με τον Τζότζολη Μπάμπη, ο οποίος αντιμετώπισε συνολικά 38 μικρούς και μεγάλους σκακιστές.

Μοναδικές νίκες απέσπασαν οι Ζαρκαδούλας Αθανάσιος και Βότσης Πάνος

Αναλυτικά τα ονόματα των σκακιστών που προσπάθησαν να νικήσουν τον κ. Τζότζολη:

Κακαρούνας Σωτήρης, Ντεμίρης Αχιλλέας, Τσάνος Αλέξης ,Καρανίκας Σπύρος, Ζαρκαδούλας Αθανάσιος, Καρανίκας Μάκης, Χάχας Μάκης, Ντεμίρης Βαγγέλης, Βότσης Πάνος, Παρασκευάκης Παρασκευάς, Λύσσαρης Στάθης, Μακρής Γεράσιμος, Μακρής Κωνσταντίνος, Μακρή Λίνα, Τριανταφυλλάκη Χρυσούλα, Φράγκος Νίκος, Κακκαβάς Άκης, Ντούκας Δημήτρης, Τασιολάμπρος Κώστας, Τσάνος Θάνος, Αναστασιάδης Γιάννης, Αναστασιάδη Σταυρούλα, Αναστασιάδη Βασιλική, Σούρλας Θοδωρής, Σούρλα Έυη,Μούρκα Ευφροσύνη, Μακρή Μαρίλια, Κλαδευτήρας Επαμεινώνδας, Κλαδευτήρας Γρηγόρης, Μουρούκης Πάνος, Κολοκούρα Γεωργία, Κολοκούρα Μαρία, Μούρκας Ανδρέας, Φουσέκης Νίκος, Κολλιάς Δ. Γιάννης, Κουντούρης Γρηγόρης, Βραχνού Σταυρούλα και Πανάγος Μανώλης.

Το σιμουλτανέ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα με αποτέλεσμα αρκετοί επισκέπτες και κάτοικοι να παρακολουθήσουν το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο θέαμα. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τζότζολη που είναι κοντά μας και μας στηρίζει για τέταρτη χρόνια φέτος, όσους βοήθησαν τόσο στην μεταφορά των τραπεζιών και των καθισμάτων όσο και στο στήσιμο του σιμουλτανέ στην παραλία και όσοι φίλοι-γονείς είναι μαζί μας, μας προσφέρουν ηθική συμπαράσταση και μας συμπληρώνουν με τις ιδέες τους. Τέλος, τον Σύλλογο Γυναικών για την παραχώρηση του φωτισμού.

Ευελπιστούμε σε επανάληψη της διαδικάσιας το καλοκαίρι!!!


Σκακιστικό τμήμα Ν.Α.Ο. Αστακού 



Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες: 














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad