Επιστολή αγανάκτησης αναγνώστριας για τις ζημιές στο νεκροταφείο Αστακού από την κοπή δέντρων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2018

Επιστολή αγανάκτησης αναγνώστριας για τις ζημιές στο νεκροταφείο Αστακού από την κοπή δέντρων

Με επιστολή της στο Astakos-News, η κυρία Καραπιπέρη Θεοδώρα, δηλώνει την αγανάκτησή της για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε μνημεία του νεκροταφείου Αστακού, κατά την κοπή δέντρων από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου.


Ακολουθεί η επιστολή:

Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη δυσαρέσκεια μου για τις ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν σε μνημεία του νεκροταφείου κατά την κοπή δέντρων τα οποία υπήρχαν εκεί. 

Το ερώτημα μου είναι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αστακού θα αναλάβουν την ευθύνη για την επιδιόρθωση των μνημείων; Γιατί δεν σημαίνει ότι καταστρέφουμε τα μνημεία χωρίς να ενημερώσουμε τους υπεύθυνους για τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν για να κόψουμε τα δέντρα. Ωραία τα δέντρα τα κόψατε κύριοι τα οποία και τα τη γνώμη μου ήδη ήταν λάθος έτσι όπως τα είχατε τοποθετήσει μέσα σε αυτό το χώρο,  τώρα ποιος θα πληρώσει τις ζημιές; 

Μπορείτε να απαντήσετε αν ο δήμος Αστακού και οι υπηρεσίες του οι οποίες προκάλεσαν τις ζημιές θα αναλάβουν και την επιδιόρθωσή τους; Διότι δεν μπορούμε να έχουμε αφήσει το μνημείο μας ωραία ταχτοποιημένο και να έρθουμε και να το βρούμε λεηλατημένο και χωρίς καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους για τις ζημιές. Παρακαλώ περιμένω να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επιδιορθωθούν οι αντίστοιχες ζημιές.

Σας ευχαριστώ που φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας την αγανάκτηση μου για αυτή την καταστροφική πορεία των τεχνικών καθαρισμού του Δήμου Αστακού

Καραπιπέρη Θεοδώρα 
Εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad