Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εθελοντική Δράση "Let' s do it Greece 2018" από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εθελοντική Δράση "Let' s do it Greece 2018" από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία η Εθελοντική Δράση "Let' s do it Greece 2018" από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα. Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της πλατείας και του κεντρικού δρόμου του χωριού, άσπρισμα και φύτεμα λουλουδιών από μικρούς και μεγάλους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και τους μαθητές που έλαβαν μέρος ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά!

Υποστηρίζοντας τέτοιες αξιόλογες εθελοντικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση, κάνοντας τον εθελοντισμό στο χωριό μας αφορμή για δράση και προσφορά!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad