19 Μαϊου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων - Επετειακές εκδηλώσεις από Ποντιακούς Συλλόγους της Αθήνας (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2018

19 Μαϊου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων - Επετειακές εκδηλώσεις από Ποντιακούς Συλλόγους της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ) ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ το Σάββατο 19 Μαϊου και στο Σύνταγμα έλαβαν μέρος επετειακές εκδηλώσεις από Ποντιακούς Συλλόγους της Αθήνας.

Ένας εξ αυτών και ο σύλλογος από το Μπαμπαλιό Αιτωλ/νιας (διακρίνεται με το κίτρινο πανό και τα κόκκινα στεφάνια). 

Επίσης παρευρέθηκε (μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων) και ο Δήμαρχος Αχαρνών (Μενιδίου) με καταγωγή από την Αιτωλ/νια, Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Αγ, Βαρβάρας κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο (ο Δήμαρχος διακρίνεται με το ανοιχτό κουστούμι).

Αξιοσημείωτο της εκδήλωσης ήταν ότι οι Τσολιάδες της προεδρικής φρουράς κατά την τελετή αλλαγής στον Άγνωστο Στρατιώτη φορούσαν την παραδοσιακή στολή των Ποντίων.























Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad