Παναγιώτης Στάϊκος: Ο εθελοντισμός είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των προοδευμένων Κοινωνιών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Μαΐου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Ο εθελοντισμός είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των προοδευμένων Κοινωνιών

Ο εθελοντισμός είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των προοδευμένων Κοινωνιών!!!

Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κυρία Γιάννα Ρεπάνη Ζούλα, τα μέλη του Δ.Σ και γυναίκες του Συλλόγου γυναικών Αστακού, όπου με εθελοντική - συλλογική δράση άρχισαν να μετατρέπουν μέσα σε ένα απόγευμα την πλατεία του Αγίου Νικολάου σε πλατεία, αφού στην συνέχεια, όπως έχω πληροφορηθεί θα φυτέψουν και νέα φυτά, τα οποία θα αλλάξουν εντελώς την σημερινή απαράδεκτη εικόνα (και οι πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει μόνο με 1.00 ευρώ). Αυτά δεν θα μπορούσε, να τα έχει διαθέσει από καιρό η Δημοτική Αρχή;;;

Το έργο για να είναι πλήρες, θέλει να σπαρθεί και γκαζόν στα παρτέρια, το οποίο βέβαια θα ποτίζεται και θα κουρεύεται, όχι όμως όπως στο πάρκο!!!

Φαίνεται πως οι τόσες καταγγελτικές αναρτήσεις πιάνουν τόπο και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο!!!!

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον Πρόεδρο κύριο Βασίλα Γεώργιο, τα μέλη του Δ.Σ και τους Χοβολιώτες για τον καθαρισμό των ακτών του Χοβολιού!!!!
Και πάλι συγχαρητήρια!!!


Αστακός 26/5/2018 

Παναγιώτης Στάικος


 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad