Αίολος Αστακού: Τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου το Σάββατο 23 Ιουνίου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Αίολος Αστακού: Τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου το Σάββατο 23 Ιουνίου

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΜΣ Αστακού στα πλαίσια ολοκλήρωσης των αγωνιστικών και προπονητικών υποχρεώσεων του για την περίοδο 2017 – 2018 , το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου (Δημαρχείο ΑΣΤΑΚΟΥ) , διοργανώνει τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου.

Στην εκδήλωση αυτή θα βραβευτούν με ειδικά μετάλλια και κύπελλα οι αθλητές και αθλήτριες των επί μέρους τμημάτων των ακαδημιών που διακρίθηκαν κατά τη σεζόν καθώς και ατομικά αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνίστησαν χάριν των εξαιρετικών τους επιδόσεων.

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του θα λάβει και ο προπονητής των ακαδημιών ως ελάχιστη αναγνώριση των όσων προσφέρει με την μεθοδικότητα και επαγγελματισμό του στην ομάδα. 

Καλούμε τους αθλητές, τις αθλήτριες (όλων των τμημάτων του ΑΙΟΛΟΥ) αλλά κυρίως τους γονείς και το φίλαθλο κοινό να παραστεί και συμμετάσχει στην τελετή.


Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ