Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στο σπίτι του στο Χαλάνδρι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στο σπίτι του στο Χαλάνδρι

- Κρατούμενος ο Μπαρμπαρούσης – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη – Η σύλληψη έγινε έξω από το σπίτι του - Αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του ο Κώστας Μπαρμπαρούσης - Λέει ότι ήταν μια στιγμή έξαρσης - Η σύλληψη Μπαρμπαρούση έγινε το πρωί από την Αντιτρομοκρατική στο σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου - Πως έφτασε στα ίχνη του η Αντιτρομοκρατική

Ένα κανονικό σήριαλ η σύλληψη του καταζητούμενου μέχρι σήμερα το πρωί βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση ο οποίος τελικά συνελήφθη σπίτι του! Ο διαγραφείς από την Χρυσή Αυγή, Κώστας Μπαρμπαρούσης ήταν καταζητούμενος αφού είχε εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του μετά τα όσα φρικτά είχε πει από το βήμα της Βουλής καλώντας τις ένοπλες δυνάμεις σε πραξικόπημα και ζητώντας την εκτέλεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Αρχικά, το πρωί όταν έγινε γνωστή η σύλληψή του ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη στο σπίτι φίλου του στην Πεντέλη. Όμως, τελικά αποδείχθηκε στην συνέχεια ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης συνελήφθη στο σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου! Και η προσαγωγή που έγινε δεν ήταν φίλης του, αλλά της συζύγου του που αφέθηκε ελεύθερη.
Πως έφτασαν στα ίχνη του Μπαρμπαρούση και ο ρόλος της Αντιτρομοκρατικής

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε στην Αττική χθες το απόγευμα. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από σπίτι του στην οδό Κυβέλης στο Πάτημα Χαλανδρίου. Ο βουλευτής δεν προέβαλε καμία αντίσταση και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει το βάρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει μετά την έκκλησή του προς τον Στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος σκόπευε σήμερα και μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου να παραδοθεί στις αρχές.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Μπαρμπαρούσης είχε πετάξει το κινητό του και χρησιμοποιούσε ένα εφεδρικό. Το σήμα αυτό του κινητού το εντόπισαν μέσω επαφών που είχε ο βουλευτής με άτομα του περιβάλλοντός του. Έτσι, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατάλαβαν ότι αυτό είναι το κινητό με το οποίο επικοινωνεί και περίμεναν να δουν κάποια κίνηση από τον βουλευτή. Και τον είδαν να βγαίνει στις 8 το πρωί.


Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου…

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης θα παραμείνει κρατούμενος. Νωρίτερα ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του ο Κώστας Μπαρμπαρούσης θα αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα ο συνήγορος του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε: «Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορα να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορία είναι η υπερβολή της. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».


Τι λένε οι γείτονες του Μπαρμπαρούση

«Στο σπίτι επάνω έμενε ο κ. Μπαρμπαρούσης με την σύζυγό του και τα τρία κοριτσάκια τους. Τον είδα πριν από τρεις τέσσερις ημέρες τελευταία φορά», δήλωσε ένας γείτονάς του. Πρόσθεσε ότι το πρωί είδαν περίεργες κινήσεις από κάποια αυτοκίνητα και μετά έμαθαν ότι συνελήφθη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad