Σε τίτλους :
Αρχική » , » Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Έκλεψαν και ξερίζωσαν μικρά φυτά

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Έκλεψαν και ξερίζωσαν μικρά φυτά

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 22:01 | 0 σχόλια

Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, εκφράζει τη λύπη του για τη νοοτροπία και την έλλειψη παιδείας κάποιων ανθρώπων.

Όπως όλοι γνωρίζετε, τις προηγούμενες εβδομάδες ο Σύλλογός μας με ομόφωνη απόφαση αγόρασε δέντρα και καλλωπιστικά φυτά και με την πολύτιμη βοήθεια των μελών και άλλων εθελοντών εργάστηκε σκληρά, προκειμένου να ομορφύνει την πλατεία μας και τους γύρω πεζόδρομους.

Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι κάποιοι προσπαθούν να ξεριζώσουν τα μικρά φυτά, αλλά και ότι σε ένα παρτέρι στον πεζόδρομο έγινε κλοπή του φυτού που είχε τοποθετηθεί εκεί.

Ο Σύλλογός μας καταδικάζει αυτή την πράξη ως προσβλητική για τον πολιτισμό μας και καλεί όλους τους πολίτες του Αστακού να σεβαστούν τον κόπο και την διάθεση κάποιων ανθρώπων και να προστατέψουν τα λουλούδια και τα δέντρα που είναι ακόμα ευαίσθητα, γιατί σκοπός μας είναι να ομορφύνουμε το μέρος που ζούμε για να ζούμε σε αυτό καλύτερα!!!


Το Δ.Σ. Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA