Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αστακού μιλά για τα προβλήματα και τους καρκινοπαθείς εργαζομένους - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αστακού μιλά για τα προβλήματα και τους καρκινοπαθείς εργαζομένους

Σχετικά με την αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ για τα προβλήματα των Κ.Υ. και ειδικά του Κ.Υ. Αστακού (δείτε εδώ), ο Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Σιακαμπένης, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση τα εξής :

«Κατ’ αρχήν, χαιρετίζουμε την κάθε προσπάθεια των Συνδικαλιστικών μας Οργάνων για την επίλυση των προβλημάτων των Κ.Υ., και είμαστε στην διάθεσή τους για την με όποιο τρόπο συμβολή μας.

Για να υπάρχει όμως πλήρης αντικειμενικότητα για τα υπαρκτά προβλήματα που αναφέρονται και ακόμη άλλων που δεν αναφέρονται, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Στέγη δεν υπήρξε ποτέ στο Κ.Υ. Υπήρχαν όμως σοβαρά προβλήματα με την διαρροή της οροφής σε πολλούς χώρους, ακόμη και στο Χειρουργείο. Μετά όμως από προσπάθειες και την συνεργασία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, εξασφαλίστηκε κονδύλι 35.000 ευρώ και πραγματοποιήθηκε η ενδεδειγμένη υγρομόνωση της και πιστεύουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πλέον πρόβλημα διαρροών.

Υπάρχει κεντρική είσοδος στο Κ.Υ. προβληματική- χωρίς να μπορεί βέβαια να μπει κάποιος με το αυτοκίνητό του – και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στη φάση έγκρισης από την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, για την αντικατάστασή της.

Υπάρχουν δυο υπάλληλοι του Κ.Υ. καρκινοπαθείς,τούς οποίους δεν γνωρίζουμε εάν συσχετίζονται με την ύπαρξη αμιάντου.

Όμως νομίζουμε ότι υπάρχει δεσμευτική οδηγία της ΕΟΚ για την αντικατάσταση των πλακιδίων αμιάντου που ενοχοποιούνται για καρκινογένεση.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ