Ενοικιάζονται βάρκες και σκάφη στον Μύτικα Αιτ/νίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουνίου 2018

Ενοικιάζονται βάρκες και σκάφη στον Μύτικα Αιτ/νίας

Με σημείο αναφοράς τον Μύτικα Αιτ/νίας, ο οποίος διαθέτει ασφαλές λιμάνι, στο οποίο έχουμε αγκυροβολημένες τις βάρκες μας και τα σκάφη μας, με τον καιρό σύμμαχο μιας και τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε χαμηλής έντασης αέρηδες με κύρια διεύθυνση Νοτιοδυτική, Δυτική και Βορειοδυτική, με τον κυματισμό να μην είναι μεγάλος λόγω της κάλυψης της περιοχής από τα πολύ κοντινά νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας, με πραγματικά αμέτρητες παραλίες διαφορετικές μεταξύ τους σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων από τον Μύτικα, θα λέγαμε ότι έχουμε ένα ιδανικό μέρος για να κάνει κάποιος τις καλοκαιρινές διακοπές του και να γνωρίσει την ομορφιά της θάλασσας.

Με τις βάρκες που διαθέτουμε, οι οποίες δεν χρειάζονται δίπλωμα ταχύπλοου, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις πανέμορφες παραλίες των δύο νησιών Καλάμου και Καστού Λευκάδας ακόμα και στο Μεγανήσι, που βρίσκονται απέναντι από το λιμάνι του Μύτικα και σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων.

Με τα σκάφη που διαθέτουμε, για τα οποία απαιτείται δίπλωμα ταχύπλοου, μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμα πιο μακριά για Λευκάδα, Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

Επισκεφτείτε το Blog μας για περισσότερες πληροφορίες: http://mytikasrentboat.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad