Σε τίτλους :
Αρχική » » Κάτοικος του Αστακού καθάρισε μόνος του την Παιδική Χαρά!

Κάτοικος του Αστακού καθάρισε μόνος του την Παιδική Χαρά!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 21:25 | 0 σχόλια

Κάτοικος του Αστακού, ανέλαβε την πρωτοβουλία και καθάρισε μόνος του την Παιδική Χαρά Αστακού! Επίσης, μετά από δύο ημέρες με την συνδρομή του κ. Άγγελου Φασούλα, πραγματοποιήθηκε ψεκασμός για απεντόμωση.


Ο ίδιος γράφει τα εξής:

- Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Κυριακή 29/04/2018, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός (άδειασμα κάδων και αντικατάσταση σακούλας απορριμάτων στους κάδους, όπου ήταν εφικτό, μιας και ο ένας κάδος είναι, κυριολεκτικά, χωρίς πάτο, καθαρισμός μέχρι και της τελευταίας γόπας κτλ) στην παιδική χαρά του Αστακού. 

Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε δημοτική ή άλλη Αρχή, αλλά σε ιδιωτική πρωτοβουλία. Τα στοιχεία μου, αν και δεν έχει την παραμικρή σημασία, στη διάθεσή σας. Το σημαντικό είναι ότι καθάρισα μόνος μου, μέσα σε μία ώρα, σκουπίδια και βρωμιές μηνών, κάτι που θα ήταν εντελώς περιττό, αν κάθε μέρα περνούσε και έκανε το ίδιο συνεργείο καθαριότητας του Δήμου για όχι πάνω από πέντε λεπτά..

Προφανώς και η ευθύνη βαραίνει το Δήμο, και όχι το κάθε συνεργείο...

Επίσης, προφανέστατα, όμως, αναδεικνύεται και το μείζον και τραγικό ζήτημα έλλειψης παιδείας συνανθρώπων μας. "Σκουπίδια πάνω στα σκουπίδια, αρκεί να φύγουν από πάνω μας..". Δυστυχώς...


- Πραγματοποιήθηκε στις 31.05.2018 ψεκασμός για απεντόμωση στην παιδική χαρά Αστακού από τον κ. Άγγελο Φασούλα, όπως, άλλωστε, είχαμε δεσμευτεί ότι θα συμβεί.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κ. Φασούλα, ο οποίος αφιλοκερδώς δέχτηκε να συνδράμει στην προσπάθεια που κάνουμε για να είναι ασφαλείς οι χώροι, που παίζουν και δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας...

ΥΓ1: Καλύφθηκε ένα κομμάτι από ένα τεράστιο κενό από σπασμένες σανίδες, που υπήρχε σε μια από τις τσουλήθρες και το οποίο στάθηκε αφορμή να πέσουν από ύψος ενός μέτρου δύο παιδάκια, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστούν.
ΥΓ2: όπως έγινε η αρχή με τον καθαρισμό από τη μεριά μας και άμεσα ηδημοτική αρχή άρχισε να πράττει τα αυτονόητα, έτσι θα θέλαμε να ακολουθήσει και στα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Φυσικά, μη μας μπλέξει κανείς με ομάδες περιβαλλοντικές ή εθελοντισμού κτλ.. Καμία σχέση. Για τα παιδιά μας και για μας ό,τι κάνουμε...Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA