Παναγιώτης Στάϊκος: Παρ‘ ολίγον φονικόν εις Χρυσοβίτσαν δια την‘ Πατρότης’ μιας απλής περιφράξεως γηπέδου! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιουλίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Παρ‘ ολίγον φονικόν εις Χρυσοβίτσαν δια την‘ Πατρότης’ μιας απλής περιφράξεως γηπέδου!

Παρ ‘ ολίγον φονικόν εις Χρυσοβίτσαν δια την ‘ Πατρότης’ μιας απλής περιφράξεως γηπέδου!!!!

Όταν οι φωτογραφίες ομιλούν δια τας αθλητικάς υποδομάς εις ολόκληρον τον Τέως Δήμον Αστακού, χωρίς τυμπανοκρουσίας .

Και το δάπεδον του γηπέδου Χρυσοβίτσης με τρία άλφα και στρώση με φίνισερ ( το μηχάνημα που στρώνει την άσφαλτο ) δια να μην υπάρχει η παραμικρά ανωμαλία επί του εδάφους και ακολούθως η επισταμένη διαδικασία πατήματος μετά του οδοστροτήρος και όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Χρυσοβίτσας κύριο Σπύρο Ζορμπά, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον Συνδυασμό του κυρίου Στράτου, αλλά εμείς δεν τον είδαμε ως αντίπαλο ή εχθρό, αλλά ως Συνεργάτη μας στον κοινό αγώνα για το καλό της Χρυσοβίτσας και όλου του Δήμου!!!!!

Και αι φωτογραφίαι του γηπέδου μπάσκετ και της παιδικής χαράς Χρυσοβίτσης ομιλούν χωρίς φαμφάρες και αυτές!!!!

Και βέβαια αι φωτογραφίαι του κλειστού γηπέδου μπάσκετ εις το Γυμνάσιον Αστακού ομιλούν και αυτές, όπως και η έναρξις των εργασιών του νέου κλειστού του Αστακού και αι (700) επτακόσιαι χιλιάδες ευρόπουλα εις το ταμείον του Δήμου, δεν αμφισβητούνται αφού υπάρχουσι εις την οικονομικήν υπηρεσίαν του ημετέρου Δήμου.

Αλήθεια μήπως είδε κανείς χλοοτάπητας από την Αξιότιμον Δημοτικήν μας Αρχήν εις τα γήπεδα των μεγάλων Χωριών του Δήμου μας ;;;;;!!!!

Από εμάς πάντως θα υπάρξουν, ξεκάνοντας από τα Κεφαλοχώρια Κανδήλα και Παλαιομάνινα για να φθάσουμε μέχρι, Μύτικα, Αρχοντοχώρι, Παπαδάτο και Χρυσοβίτσα!!!!!

Και θα ερωτήσει κανείς σε τέτοια εποχή οικονομικής κρίσης και πλήρη εκτροχιασμό του Δήμου Ξηρομέρου, όταν προχθές το πρωί η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο λιμάνι του Αστακού, για να ακολουθήσει η επανασύνδεσή του μετά τας απείρου κάλους στιγμάς και τα πολύ ωραία «Γαλλικά» στο Δημαρχείο, γίνονται τέτοια πράγματα;;;!!!

Βεβαίως θα γίνουν και θα πληροφορηθείτε το πώς, με την κατάθεση του ολιγοσέλιδου και συγκεκριμένου προγράμματος μας και αφού θα τρίβετε τα μάτια σας, θα συμφωνήσετε μαζί μας απόλυτα για τον τρόπο!!!!

Μετά μεγάλου θαυμασμού και δέους δια τας αθλητικάς υποδομάς της Αξιοτίμου Δημοτικής μας Αρχής.

Ολόψυχες ευχές για καλό καλοκαίρι.


Αστακός 5/7/2018 

Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad