ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: 5η θέση για την Καϋμενάκη Νεφέλη και τον Χριστόνικο Αντώνιο στο Ρίμινι της Ιταλίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2019

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: 5η θέση για την Καϋμενάκη Νεφέλη και τον Χριστόνικο Αντώνιο στο Ρίμινι της Ιταλίας


- 5η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF ΣΤΟ ΡΙΜΙΝΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
- ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ


Ήταν το σύνθημα της ελληνικής ομάδας που οδήγησε την εθνική στην δεύτερη θέση της γενική κατάταξης...

Τέλειωσε λοιπόν ένα ακόμα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα χαρά και περηφάνια για όσα έχουμε καταφέρει με αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια από τη μια πλευρά όμως από την άλλη η αίσθηση ότι μπορούσαμε να πάμε πιο μακριά μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση… ο πήχης, το επίπεδο έχει ανέβει πολύ ψηλά...

Δύο νίκες για την ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ με την Αγγλίδα και την Βουλγάρα αθλήτρια, ήττα όμως από την Ρωσίδα έφεραν τη Νεφέλη να είναι ισόβαθμη με την Ουκρανή αθλήτρια, το σύστημα όμως έδειξε στην τέταρτη την Ουκρανή με τη Νεφέλη να κατατάσσεται στην τιμητική 5η θέση...

Δύο νίκες και για τον ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ με τον Σλοβένο και τον Ρουμάνο αθλητή, ήττα από τον Βούλγαρο και επίσης 5η θέση …

Επιστροφή λοιπόν στην βάση κατακτώντας εν μέρει τους στόχους μας και ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο μπράβο στην Αθλητική Ομοσπονδία Ταε κβο ντο Ελλάδος, τον πρόεδρο κ. Βαλασιάδη, το διοικητικό συμβούλιο, την τεχνική επιτροπή και όλους τους Ομοσπονδιακούς προπονητές που οδήγησαν την Ελλάδα στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης δίνοντας το 200% του εαυτού τους για να ζήσουμε όλοι αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους συνάδελφους προπονητές τον κύριο Πέτρο Πλασκασοβίτη και τον κύριο Παναγιώτη Μάσκα για τον επαγγελματισμό τους, την άψογη συνεργασία, την άριστη καθοδήγηση και τον τρόπο που στήριξαν τους αθλητές μας.

Για τους Έλληνες αθλητές έχω να πω πως άφησαν το στίγμα τους με τα πανηγύρια και το πάθος τους. Αυτή η συμμετοχή είχε τις περισσότερες συμμετοχές κάτι το οποίο σημαίνει πως το άθλημα ανεβαίνει επίπεδο και σίγουρα υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι εκτός από τις αγκαλιές των συγγενών να τους αγκαλιάσει και οι κοινωνία και ο κόσμος γιατί δουλεύουνε πολύ σκληρά για να πετύχουνε διακρίσεις για τη χώρα μας. Μέσα από την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποφασίστηκε να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo itf ανδρών-γυναικών, εφήβων - νεανίδων και Βετεράνων για το 2021 που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Αθήνα.

Για τα δικά μας παιδιά τους αθλητές της ΝΙΚΗΣ και του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ τι να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αναμνήσεις είναι απλά εξαιρετικά παιδιά, εξαιρετικοί αθλητές, 5οι και οι δύο στην Ευρώπη από τον μικρό Μύτικα, αυτό από μόνο του τα λέει όλα, και είναι ακόμα στην αρχή. ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ όμως το αποτέλεσμα πολλές φορές δεν έχει να κάνει μόνο με την δική μας προσπάθεια δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad