Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Ναούμη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Ναούμη


Δήλωση υποψηφιότητας – Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Η συμμετοχή στα κοινά του τόπου μου, δεν αποτελεί για μένα τουλάχιστον, ούτε φιλοδοξία, ούτε επαγγελματικό προσανατολισμό.

Δόξα το Θεό, έχω την τύχη, τα τελευταία δώδεκα χρόνια, να εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου, τις πολιτικές επιστήμες και να βιοπορίζομαι αξιοπρεπώς από αυτό. Ακόμη, στον ελεύθερο χρόνο μου, κάνω κάτι που μου αρέσει και με κάνει χαρούμενο, γράφω! Πρόσφατα μάλιστα, κατάφερα να εκδόσω και το πρώτο μου βιβλίο, ένα μυθιστόρημα.

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τα κοινά, απορρέει από την ανάγκη μου, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Είναι με λίγα λόγια πρωτίστως καθήκον με βάση τις δικές μου αξίες.

Πέντε χρόνια πριν, οι συντοπίτες μου, με εξέλεξαν δημοτικό τους σύμβουλο. Στα πέντε αυτά χρόνια, έγιναν αρκετά. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα ασφαλώς. Όμως, τα πράγματα, έξω από τον χορό, φαίνονται πάντα πιο εύκολα.

Σήμερα, διεκδικώ ξανά την ψήφο των Ξηρομεριτών, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου, Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Πιστεύω πως, έχω τις δυνατότητες και την όρεξη, να τους αντιπροσωπεύσω επάξια, παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Έχω μάθει, να μην κρύβομαι στα δύσκολα και να είμαι σεμνός στα εύκολα.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, θέτω τον εαυτό μου εκ νέου στην κρίση των συντοπιτών μου, με μοναδική μου φιλοδοξία, να δω ξανά ένα ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ!

Καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψηφίους μου, όλων των παρατάξεων. Αντίπαλος μας, είναι μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Νίκος Ναούμης 
πολιτικός επιστήμονας - συγγραφέας 

www.nikosnaoumis.gr 
τηλ.: 6976160797 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad