Στις 11 Νοεμβρίου ξεκινά η Εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Νοεμβρίου 2019

Στις 11 Νοεμβρίου ξεκινά η Εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά


Πέντε μέρες θα διαρκέσει φέτος η Εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά Φυτειών. 

Η Εμποροπανήγυρη Κουβαρά, γνωστή και ως «Ξηρομερίτικο Παζάρι» θα ξεκινήσει φέτος από Δευτέρα 11 και θα τελειώσει Παρασκευή 19 Νοεμβρίου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό εμπόρων αλλά και επισκεπτών από όλη τη περιοχή. 

Στο «Ξηρομερίτικο Παζάρι» θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα (χαλβά, μέλι, κ.ά.), είδη ρουχισμού, αγροτικά εργαλεία και πολλά άλλα χρήσιμα αντικείμενα για το νοικοκυριό και την οικογένεια σε πολύ καλές τιμές.
Ήδη σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου, με ομόφωνη απόφαση της, γνωμοδοτεί θετικά για την διενέργεια εμποροπανήγυρης στην θέση Κουβαρά Φυτειών σύμφωνα με την αρ. 4/2019 Απόφαση Κοινότητας Φυτειών και εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο τη λειτουργία εμποροπανήγυρης διάρκειας πέντε (5) ημερών, ήτοι από 11 Νοεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, μία φορά κατ' έτος σε δημόσιο- δημοτικό χώρο εντός των ορίων του οικισμού Κουβαρά και σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατόν σε ιδιωτικό χώρο που πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ο οποίος θα επιλέγεται κατ' έτος…

Δείτε την απόφαση και το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας της εμποροπανηγύρεως του Δήμου Ξηρομέρου ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad