Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ξηρομέρου ενάντια στην ΠΟΑΥ: Αναβολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας με αυτοκινητοπομπή στην «ΒΕΛΑ» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2021

Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ξηρομέρου ενάντια στην ΠΟΑΥ: Αναβολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας με αυτοκινητοπομπή στην «ΒΕΛΑ»


Ημερομηνία, 3.3.2021 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ
ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Αναβολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας με αυτοκινητοπομπή στην «ΒΕΛΑ», την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 05:00 μ.μ.

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις της Ελληνικής Πολιτείας για τα νέα μέτρα για την μείωση της διασποράς του Covid 19, όπου η Αιτωλοακαρνανία είναι στις περιοχές που τίθενται σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου «βαθύ κόκκινο», η Επιτροπή Αγώνα με συναίσθηση ευθύνης, αναβάλλει την προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Μαρτίου εκδήλωσης διαμαρτυρίας με αυτοκινητοπομπή στην «ΒΕΛΑ» στις 05:00 μ.μ.

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, καλούμε όλους τους πολίτες και τους εργαζόμενους των ιχθυοκαλλιεργειών που είχαν την θέληση να συμμετέχουν μαζικά στην διαμαρτυρία μας, να πειθαρχήσουν στα μέτρα και πολύ σύντομα, όταν θα λήξει αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε εδώ και ένα χρόνο, θα βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι σε αγωνιστικούς δρόμους, να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στον προτεινόμενο σχεδιασμό της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη υποβάθμιση τον τόπο μας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ 
ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΑΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ.ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad