Υποψηφιότητα Δημήτρη Στρατούλη με το ΜΕΡΑ25 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Απριλίου 2023

Υποψηφιότητα Δημήτρη Στρατούλη με το ΜΕΡΑ25


Σας γνωρίζω ότι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές Θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής στη Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο ΜΕΡΑ25 ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, δηλαδή την εκλογική συνεργασία ΜΕΡΑ25, ΛΑΕ ΑΑ, άλλων αριστερών δυνάμεων και ανένταχτων αγωνιστών της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων. Με καθαρή τη συνείδησή μας σας ζητάμε να μας στηρίξετε εκλογικά, γιατί κρατήσαμε αλώβητο το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, μένοντας πιστοί στο μεγάλο δημοψηφισματικό ΟΧΙ του λαού και της νεολαίας στις 5 Ιουλίου 2015, χωρίς να υπολογίζουμε κυβερνητικές, βουλευτικές και κομματικές καρέκλες.

Δεν υποταχτήκαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, δεν προσκυνήσαμε το εγχώριο και διεθνές οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.

Εχουμε τεράστια και διαχρονική αγωνιστική προσφορά, πολιτική για την ενότητα όλης της Αριστεράς και εναλλακτική πρόταση.

Δίπλα και μέσα στο λαό, τη νεολαία και τα κινήματά τους θα είμαστε μετεκλογικά ένας ισχυρός πόλος μαχητικής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές από όποια κυβέρνηση και αν εφαρμόζονται.

Στα ψηφοδέλτιά μας μπορούν να δουν τον εαυτό τους οι νέοι/ες που εξεγείρονται, αλλά και οι μεγαλύτεροι που συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες.

Φτάνει πια, μπορούμε αλλιώς. Ρήξη τώρα.

Δημήτρης Στρατούλης
Γραμματέας ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
πρώην Υπουργός και Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad