Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιανουαρίου 2021

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης


Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, όπου γράφει τα εξής:

«Η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για την covid-19 ξεκίνησε. Το εμβόλιο είναι στα χέρια μας. Εγκεκριμένο για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του από τους αρμόδιους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον EMA (European Medicines Agency) και τον FDA (US Food and Drug Administration).

Ο εμβολιασμός, δωρεάν για όλους, ξεκινά για τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή της υγείας, τις ευπαθείς ομάδες, για όσους βρίσκονται σε κλειστές δομές / δομές φροντίδας και όσους υπηρετούν σε σημαντικές υπηρεσίες του κράτους.

Στόχος, να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού άνω των 18 ετών. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μπορεί να αλλάξει την προτεραιότητα ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα είναι διαθέσιμες. Δε χρειάζεται να καλέσετε για να εμβολιαστείτε, καθώς όλοι θα ενημερωθούν για το ραντεβού τους την κατάλληλη στιγμή. Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Και δεν ξεχνάμε. Συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις για όσο χρειαστεί.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad