Απάντηση του Δήμου Ξηρομέρου σε άρθρο αναγνώστη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2011

Απάντηση του Δήμου Ξηρομέρου σε άρθρο αναγνώστη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση του Δήμου Ξηρομέρου σε δημοσίευση άρθρου αναγνώστη στο blog μας στις 27/3/2011 (http://astakos-news.blogspot.com/2011/03/blog-post_27.html)

"Αγαπητοί Κύριοι

Σήμερα στο ιστολόγιο σας εμφανίστηκε ανώνυμο δημοσίευμα σχετικό με τη κατασκευή στεφανιών... από υπαλλήλους του Δήμου, για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Η αντιπολιτευτική διάθεση ορισμένων ξεπερνά τη πραγματικότητα και οδηγεί σε ψεύδη και συκοφαντίες.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι για τη κατασκευή των στεφανιών δεν διατέθηκαν χρήματα. Συγκεκριμμένα πήραμε προσφορά για τη κατασκευή έντεκα στεφανιών στο ποσό των 450 ευρώ. Ο Δήμαρχος δεν συμφώνησε και ζήτησε από υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητος του Δήμου, να ετοιμάσουν τα στεφάνια με προσωπική εργασία , πράγμα το οποίο έγινε.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον ανησυχούντα ανώνυμο αλλά και τους αναγνώστες σας ότι η Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος ελέγχουν σχολαστικά κάθε δαπάνη του Δήμου, η δε Αντιδήμαρχος εκτελεί τα καθήκοντά της όπως επιβάλλει η θέση της και οι καλοπροαίρετοι δημότες το βλέπουν αυτό στη καθημερινότητά τους

Σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ξηρομέρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad