ΑΓΓΕΛΙΕΣ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

:: Καταχωρήστε δωρεάν τη δική σας αγγελία ::
(παρακαλούμε διαβάστε τους όρους καταχώρησης στο τέλος της σελίδας)

ΑΓΓΕΛΙΕΣ


19/6/2024
Υπάλληλος ζητείται σε ψησταριά στην Γερμανία (Ντίσελντορφ). 
Παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Ικανοποιητικός μισθός.

Πληροφορίες: κ. Θωμάς, τηλ. 004921322983.


24/5/2024
Πωλείται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας οικόπεδο 186 τ.μ με πέτρινο κτίσμα εντός του, εμβαδού 103 τ.μ. με κεραμοσκεπή. Το οικόπεδο βρίσκεται στο κέντρο του Αστακού (οδός Ομήρου), Ζώνη Α. 
Πληροφορίες: κ. Κλαουδάτος Ευάγγελος  - τηλ.6939851879, Πάτρα


20/5/2024
Πωλείται οικόπεδο 444 τ.μ. με πεπαλαιωμένο σπίτι μέσα. Βρίσκεται ένα τετράγωνο πίσω από την κεντρική παραλία του Αστακού, μέσα στην αγορά. 
Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. 

Πληροφορίες: Κλαουδάτου Μαρία, τηλ. 2610624710 (Πάτρα).


14/5/24
Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο ισόγειο διαμέρισμα (70τ.μ.) στη θέση Χοβολιό Αστακού (100μ. από την παραλία Γούλια) για την καλοκαιρινή περίοδο.

Πληροφορίες: Σπύρος Αναστόπουλος Τηλ. 6972666179
16/4/24
Πωλείται μονοκατοικία 2 διαμερισμάτων με πλήρη επίπλωση (70 τ.μ. και 24 τ.μ.), χτισμένη το 2007 σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, στο ύψος του Νεκροταφείου.

Όνομα: Ειρήνη Γκάτση
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947064026


23/3/2024
Πωλούνται δυάρια διαμερίσματα στον Αστακό (θέση Αλώνι).
Καινούρια κατασκευή. Πλήρως επιπλωμένα.
Τηλ.: 6977 404 102.


23/3/2024
Πωλείται επιχείρηση εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής στον Αστακό Αιτωλ/νίας, 40ετούς λειτουργίας, σε απόσταση 100μ. από το Δημαρχείο Ξηρομέρου και 100μ. από τη θάλασσα, καθώς και ολόκληρος ο εξοπλισμός ή μεμονωμένα και / ή ενοικιάζεται ο χώρος 170 τ.μ. και για οποιαδήποτε άλλη χρήση. 

Στοιχεία επικοινωνίας: Μπουζάκης Χρυσόστομος 
Σταθερό: 26460-41616 / Κινητό: 6988277626

6/3/2024
- Ενοικιάζεται 4αρι 90τ.μ. στην οδό Μπουμπουλίνας σε οικόπεδο 300τμ με κήπο. Μόλις βάφτηκε. Τιμή συζητήσιμη 280 ευρώ.
- Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 1ου ορόφου 33τ.μ., 180 ευρώ. Οδός Καρασεβδά.

Για πληροφορίες 6976742256, Ζώης Μπουκουβάλας.


27/2/2024
Πωλείται οικία στον Αστακό 96 τ.μ στην θέση Λούτσαινα πάνω στον επαρχιακό δρόμο. Έχει 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα ενιαία, διπλά τζάμια, αλουμινοπαράθυρα, αυτόνομη θέρμανση. Έχει απεριόριστη θέα στο Ιόνιο, μπαλκόνι περιμετρικά. Για πληροφορίες, στείλτε email polytimitsarkou@rocketmail.comΌροι καταχώρησης

- Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας, στείλτε μας e-mail στο astakosnews@gmail.com, με το περιεχόμενο της αγγελίας και θέμα "Αγγελία".

Η κάθε αγγελία θα προβάλλεται δωρεάν στο Astakos-News για διάστημα 90 ημερών. Μετά το πέρας των 90 ημερών θα διαγράφεται.

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε την προβολή της αγγελίας σας και μετά το διάστημα των 90 ημερών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail astakosnews@gmail.com, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

- Η υπηρεσία των αγγελιών παρέχεται μέσω του δικτυακού τόπου astakos-news.gr και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δημοσιεύουν μικρές αγγελίες. Η παρεχόμενη υπηρεσία διέπεται από τους γενικούς όρους χρήσης του astakos-news.gr, ως προς το περιεχόμενο των αγγελιών, τη δεοντολογία των χρηστών, τη χρήση των προσωπικών στοιχείων, τα πνευματικά δικαιώματα κ.λ.π. Η χρήση της υπηρεσίας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων:

α) Η υπηρεσία παρέχεται στους χρήστες δωρεάν (για διάστημα 90 ημερών) για τη δημοσίευση ενός κειμένου μαζί με μία, δύο ή τρεις φωτογραφίες (προαιρετικά). Στη περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί τη δημοσίευση αγγελίας με περισσότερες από τρεις φωτογραφίες, video, κλπ, θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το astakos-news.gr.

β) Ο χρήστης της υπηρεσίας φέρει την ευθύνη και την υποχρέωση: α) να δηλώνει πλήρη και αληθή στοιχεία β) να καταχωρεί αγγελίες για το περιεχόμενο των οποίων έχει νόμιμο δικαίωμα χρήσης και διάθεσης.

γ) Δεν επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιεύουν αγγελίες το περιεχόμενο των οποίων είναι ψευδές, ανακριβές, απατηλό, παραπλανητικό, παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό, φυλετικό, ρατσιστικό, προκαλεί βλάβες στους ανηλίκους, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, κλπ.

δ) Το astakos-news.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των μικρών αγγελιών, όπως επίσης δεν ευθύνεται για την ορθότητα, ακρίβεια, πληρότητα των δηλωθέντων στοιχείων καθώς είναι τεχνικά αδύνατον να ελεγχθούν. Αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της κάθε αγγελίας, είναι ο χρήστης που την καταχώρισε και το astakos-news.gr ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με τα ανωτέρω.

ε) Ο χρήστης που ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο μιας αγγελίας έχει την αποκλειστική ευθύνη να εξακριβώσει αν τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι. Το astakos-news.gr δεν θα προβαίνει σε δημοσίευση - ανάρτηση αγγελιών ή και θα διαγράφει - καταργεί χωρίς προειδοποίηση, καμιά άλλη εξήγηση και κατά την κρίση του, αγγελίες το περιεχόμενο των οποίων αντίκειται στους όρους του παρόντος.

στ) Η υπηρεσία προσφέρεται στους χρήστες χωρίς κανενός είδους εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη για το διάστημα που θα είναι διαθέσιμη. Το astakos-news.gr μπορεί, όποτε το κρίνει σκόπιμο, να επιφέρει τροποποιήσεις στην υπηρεσία ή και να διακόψει την υπηρεσία περιστασιακά ή και οριστικά, χωρίς καμία προειδοποίηση των χρηστών.

ζ) Με την χρήση της υπηρεσίας θεωρείται ότι διαβάσατε, κατανοήσατε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας των αγγελιών. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε πολύ να μην συμμετέχετε στις αγγελίες του Astakos-News.

Post Top Ad