ΑΓΓΕΛΙΕΣ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


ΑΓΓΕΛΙΕΣ

:: Καταχωρήστε δωρεάν τη δική σας αγγελία ::
(παρακαλούμε διαβάστε τους όρους καταχώρησης στο τέλος της σελίδας)


ΑΓΓΕΛΙΕΣ

16/8/2023
Εκπαίδευση εξ αποστάσεως στη συγγραφή ιατρικών άρθρων Αιτωλοακαρνάνων.

Ειδικά για Αιτωλοακαρνάνες: Εκπαίδευση εξ αποστάσεως στην συγγραφή και δημοσίευση ιατρικών άρθρων και συμμετοχή σε συνέδρια και βιβλία για vέους γιατρούς, φοιτητές ιατρικής, βιολογίας, φυσικοθεραπείας, νοσηλευτικής, από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (ΕΕΛΙΑ). Τηλ: 210-6469666.Όροι καταχώρησης

- Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας, στείλτε μας e-mail στο astakosnews@gmail.com, με το περιεχόμενο της αγγελίας και θέμα "Αγγελία".

- Η κάθε αγγελία θα προβάλλεται δωρεάν στο Astakos-News για διάστημα 90 ημερών. Μετά το πέρας των 90 ημερών θα διαγράφεται.

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε την προβολή της αγγελίας σας και μετά το διάστημα των 90 ημερών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail astakosnews@gmail.com, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

- Η υπηρεσία των αγγελιών παρέχεται μέσω του δικτυακού τόπου astakos-news.gr και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δημοσιεύουν μικρές αγγελίες. Η παρεχόμενη υπηρεσία διέπεται από τους γενικούς όρους χρήσης του astakos-news.gr, ως προς το περιεχόμενο των αγγελιών, τη δεοντολογία των χρηστών, τη χρήση των προσωπικών στοιχείων, τα πνευματικά δικαιώματα κ.λ.π. Η χρήση της υπηρεσίας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω Όρων:

- Η υπηρεσία παρέχεται στους χρήστες δωρεάν (για διάστημα 90 ημερών) για τη δημοσίευση ενός κειμένου μαζί με μία, δύο ή τρεις φωτογραφίες (προαιρετικά). Στη περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί τη δημοσίευση αγγελίας με περισσότερες από τρεις φωτογραφίες, video, κλπ, θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το astakos-news.gr.

- Ο χρήστης της υπηρεσίας φέρει την ευθύνη και την υποχρέωση: α) να δηλώνει πλήρη και αληθή στοιχεία β) να καταχωρεί αγγελίες για το περιεχόμενο των οποίων έχει νόμιμο δικαίωμα χρήσης και διάθεσης.

- Δεν επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιεύουν αγγελίες το περιεχόμενο των οποίων είναι ψευδές, ανακριβές, απατηλό, παραπλανητικό, παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό, φυλετικό, ρατσιστικό, προκαλεί βλάβες στους ανηλίκους, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, κλπ.

- Το astakos-news.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των μικρών αγγελιών, όπως επίσης δεν ευθύνεται για την ορθότητα, ακρίβεια, πληρότητα των δηλωθέντων στοιχείων καθώς είναι τεχνικά αδύνατον να ελεγχθούν. Αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της κάθε αγγελίας, είναι ο χρήστης που την καταχώρισε και το astakos-news.gr ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με τα ανωτέρω.

- Ο χρήστης που ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο μιας αγγελίας έχει την αποκλειστική ευθύνη να εξακριβώσει αν τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι. Το astakos-news.gr δεν θα προβαίνει σε δημοσίευση - ανάρτηση αγγελιών ή και θα διαγράφει - καταργεί χωρίς προειδοποίηση, καμιά άλλη εξήγηση και κατά την κρίση του, αγγελίες το περιεχόμενο των οποίων αντίκειται στους όρους του παρόντος.

- Η υπηρεσία προσφέρεται στους χρήστες χωρίς κανενός είδους εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη για το διάστημα που θα είναι διαθέσιμη. Το astakos-news.gr μπορεί, όποτε το κρίνει σκόπιμο, να επιφέρει τροποποιήσεις στην υπηρεσία ή και να διακόψει την υπηρεσία περιστασιακά ή και οριστικά, χωρίς καμία προειδοποίηση των χρηστών.

- Με την χρήση της υπηρεσίας θεωρείται ότι διαβάσατε, κατανοήσατε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας των αγγελιών. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε πολύ να μην συμμετέχετε στις αγγελίες του Astakos-News.

Post Top Ad