Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2011

Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε...

Η Ελένη Λουκά εχθές, κατάφερε να κάνει άνω κάτω το κεντρικό δελτίο του Mega βγαίνοντας στον αέρα την ώρα που ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος έδινε το ρεπορτάζ.

Ο Πάνος Σόμπολος μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του σταθμού "Κοινωνία ώρα Mega" αναφέρει...
πως ήταν ψύχραιμος καθώς έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές ανάλογα περιστατικά.

"Μου είπε η κυρία Λουκά είστε σατανάς και όργανα του σατανά", υποστηρίζει ο δημοσιογράφος και περιγράφει ότι μπήκε μπροστά του την ώρα της ζωντανής σύνδεσης. Παρόλο που προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να την απομακρύνει για να συνεχίσει την δουλειά του εκείνη δεν έφευγε.

"Δεν έφυγε, ήταν εκεί συνέχεια. Την πήραν σηκωτή", συνεχίζει ο ίδιος. Η κΛουκά φαίνεται πως ήταν αποφασισμένη να ξαναβγεί στον αέρα του δελτίου στην επόμενη ζωντανή σύνδεση αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ.

Ωστόσο ο Πάνος Σόμπολος την δικαιολογεί λέγοντας πως δεν είναι κακός άνθρωπος και ότι απλά προσπαθεί να περάσει τα μηνύματά της.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Η εισβολή της Ελένης Λουκά στο χθεσινό δελτίο του Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad