Σιωπηρή συγκέντρωση των αστυνομικών στο Σύνταγμα στη μνήμη των αδικοχαμένων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2011

Σιωπηρή συγκέντρωση των αστυνομικών στο Σύνταγμα στη μνήμη των αδικοχαμένων

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αστυνομικοί και συνάδελφοι των δύο αδικοχαμένων παλικαριών της ομάδας Δίας, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την οδύνη τους, αλλά και το θρήνο.

Οι αστυνομικοί κρατώντας κεριά και λουλούδια βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος όπου πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες βρίσκονται μαζί τους και διαδηλώνουν ήσυχα και ειρηνικά στη μνήμη των δύο αστυνομικών.

Αυτό που άκουγε κανείς στις δυο κηδείες των νεαρών αστυνομικών που έπεσαν νεκροί από πυρά αδίστακτων κακοποιών ήταν ένας βουβός πόνος και οργή για όλα όσα οδήγησαν στον χαμό των δυο μελών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πέρα όμως από τον πόνο, υπήρξαν και αποδοκιμασίες από συγγενείς και φίλους κατά των πολιτικών που έφθασαν στην κηδεία, καθώς η οικογένεια είχε ζητήσει να μην παρεβρεθεί ουδείς πολιτικός και εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad