Δημοτικό Σχολείο Αστακού: Ταξιδεύοντας με την 7η τέχνη - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δημοτικό Σχολείο Αστακού: Ταξιδεύοντας με την 7η τέχνη

"Η ταινία μιας μέλισσας" μάγεψε τους μαθητές τους σχολείου μας που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο παράρτημα του Δημοτικού Σχολείου στο Χοβολιό.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε όλοι αυτή την πολύ όμορφη ταινία κινουμένων σχεδίων που μας ταξίδεψε στο κόσμο των μελισσών, μας έκανε να τις αγαπήσουμε και ίσως να δούμε τη ζωή τους από μια άλλη οπτική γωνία.


Μετά την ταινία, η κυρία Κατερίνα Γκούμα, δασκάλα και σύζυγος μελισσοκόμου, μίλησε στα παιδιά για τα αξιαγάπητα αυτά έντομα που προσφέρουν το μέλι τους στον άνθρωπο από τα αρχαία χρόνια, τους έδειξε φωτογραφικό υλικό, μια πραματική κυψέλη, μια αληθινή βασίλισσα, έναν κηφήνα και εργάτριες μέλισσσες καθώς και τη στολή του μελισσοκόμου, κι απάντησε στις ερωτήσεις τους. Στο τέλος τα παιδιά ζωγράφισαν κι έγραψαν τις εντυπώσεις τους σχετικά με όσα είδαν κι άκουσαν.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουμε στο σχολείο μας μια μόνιμη αίθουσα προβολών για να μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν συχνότερα ταινίες κάτι που απ' ό,τι φαίνεται πραγματικά τα ενθουσιάζει!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: dimotikoastakou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad