Οργή και θυμός για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2011

Οργή και θυμός για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας στους δρόμους γύρω από το σημείο που έπεσε νεκρός το πρωί ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης από μαχαιριές αδίστακτων ληστών, την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την γυναίκα του στο μαιευτήριο για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Κλειστή παραμένει η οδός 3ης Σεπτεμβρίου και η οδός Πατησίων...
όπου κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στο δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για την εγκληματικότητα και την έλλειψη αστυνόμευσης.

Ακροδεξιοί παρείσφρυσαν στη συγκέντρωση των κατοίκων και τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεσπάσουν, καθώς εξαπέλυαν επιθέσεις εναντίον διερχόμενων αλλοδαπών. Στην περιοχή εμφανίστηκαν και αναρχικοί και ακολούθησαν συμπλοκές με τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ κάνουν συνεχή χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

Αυτή την ώρα οι ακροδεξιοί βρίσκονται στην πλατεία Βικτωρίας και επιτίθενται σε αλλοδαπούς και σε ΙΧ με ξένες πινακίδες. Μέλη της οργάνωσης σχεδιάζουν να πάνε στην Ομόνοια.

Νωρίτερα, μέλη της «Χρυσής Αυγής» κυνήγησαν Κούρδους μετανάστες οι οποίοι κρύφτηκαν σε πολυκατοικία στην οδό Αλίτσης.

Οι έρευνες

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας εταιρείας που βρίσκεται στην περιοχή, φαίνεται πως οι δράστες είναι 3 αλλοδαποί, μάλλον Βορειοαφρικανοί.

Οι δράστες διακρίνεται να μαχαιρώνουν πισώπλατα τον άτυχο 44χρονο την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να αντιδράσει.

Η τραγωδία

Ήταν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν να μεταφέρει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Βγαίνοντας από το σπίτι του επιτέθηκε συμμορία ληστών με σκοπό να του αρπάξουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε στα χέρια του και ότι χρήματα είχε πάνω του.

Ο 44χρονος πάλεψε μαζί τους, όμως οι αδίστακτοι ληστές του κατάφεραν μαχαιριες στην πλάτη με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αβοήθητος στο πεζοδρόμιο.

Τραγική ειρωνεία, λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα, η σοκαρισμένη από το γεγονός σύζυγος του αδικοχαμένου άνδρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο δυστυχώς δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.

Δεν το χωρά ο νους ότι ο 44χρονος υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας έχασε τη ζωή του με αυτό τον τρόπο, λίγες ώρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στυγερή δολοφονία.

Η τραγική σύζυγος του 44χρονου θύματος Σιμόνα Βιρτβίλη είναι γιατρός αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη που κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπό και σωστό οικογενειάρχη.

Οι κάτοικοι της περιοχής που έψαλαν τον εθνικό ύμνο, διαμρτύρονται ότι η γειτονιά τους έχει γίνει γκέτο μεταναστών και ζητούν την παρέμβαση της πολιτείας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ







Πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad