Δύο (2) χρόνια Astakos-News! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2011

Δύο (2) χρόνια Astakos-News!

Κλείσαμε τα 2 χρόνια!

Το Astakos-News ξεκίνησε την πορεία του στο διαδίκτυο στα τέλη Μαΐου του 2009 με σκοπό την ενημέρωση των απανταχού Αστακιωτών και όχι μόνο, για θέματα που αφορούν τον τόπο μας τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, της ευρύτερης περιοχής αλλά και της επικαιρότητας.

Το Astakos-News είστε εσείς που καθημερινά  μας στέλνετε τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις προτάσεις σας, μήπως και καταφέρουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο αυτόν τον τόπο, γιατί του αξίζει.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας αναρτώντας τα δικά σας άρθρα, γι' αυτό όσοι επιθυμούν να μας στείλουν το άρθρο τους είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, μπορούν να το κάνουν στέλνοντάς το στο e-mail: astakosnews@gmail.com

Στο διάστημα αυτό των 2 χρόνων το Asτakos-News έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας και αυτό φαίνεται από την συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα του ιστιολογίου (400+ μοναδικοί αναγνώστες ημερησίως) και σας ευχαριστούμε γι' αυτό.

Μέχρι τώρα να σημειώσουμε ότι έχουμε αναρτήσει 1.710 άρθρα και σήμερα ξεπεράσαμε τους 100.000 μοναδικούς επισκέπτες!

Καλή μας συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad