Αιτωλικό: Βρέθηκε νεκρός ο 23χρονος που αγνοούνταν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουνίου 2011

Αιτωλικό: Βρέθηκε νεκρός ο 23χρονος που αγνοούνταν

φωτο αρχείου
Λίγο μετά τις 8 το πρωί, βρέθηκε να επιπλέει το πτώμα του 23χρονου που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής στην Λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού.

Οι ελπίδες ήταν ελάχιστες έτσι κι αλλιώς για τον νεαρό Ρουμάνο, αφού οι εκτεταμένες έρευνες δεν είχαν αποδώσει στην περιοχή της λιμνοθάλασσας.

Έμπειροι λιμενικοί, έλεγαν πως το πρωί σήμερα, ανέμεναν την ανάδυση του πτώματος του 23χρονου και πως η ανεύρεση του πτώματος του, ήταν ζήτημα ωρών.

Έτσι κι έγινε, αφού λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί, το πτώμα του άτυχου νέου βρέθηκε, σε μια απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο όπου τον είχαν δει τελευταία φορά ζωντανό και που είχαν βρεθεί οι σαγιονάρες του και το κινητό του.

Το πτώμα του 23χρονμου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ριου, για νεκροψία – νεκροτομή ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το υπολιμεναρχείο του Μεσολογγίου.

Να σημειωθεί πως στις έρευνες σημαντική υπήρξε η συμβολή ιδιωτών αλιέων του Αιτωλικού, καθώς και της Ομάδας έρευνας και διάσωσης του Μεσολογγίου.

Πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad