Αμφιλοχία: Για να γλιτώσει τον έλεγχο έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αμφιλοχία: Για να γλιτώσει τον έλεγχο έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, αλλά και πολίτες, με την τροπή που πήρε ένας απλός έλεγχος, μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 24χρονος οδηγός, μόλις είδε το σήμα των Αστυνομικών...
εγκατέλειψε το όχημα του, στο ύψος της Alpha Bank στο κέντρο της Αμφιλοχίας και τρέχοντας, έπεσε στη θάλασσα.

Ο άνδρας δεν άκουσε τις εκκλήσεις των αστυνομικών και των πολιτών και συνέχισε να κολυμπά. Αποτέλεσμα να πνιγεί, μέσα στον Αμβρακικό, στο λιμάνι της Αμφιλοχίας. Επιτόπου έσπευσαν και άνδρες του λιμενικού, που δεν κατάφεραν να προλάβουν την τραγική κατάληξη και περισυνέλεξαν τελικά το πτώμα του οδηγού.

Μαρτυρίες πολιτών αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας, από τα Γιάννενα, πάλευε με τα κύματα στον Αμβρακικό χωρίς να σπεύσει σε βοήθειά του ούτε ένα σκάφος από αυτά που ήταν δεμένα στον λιμάνι της Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με το λιμενικό, ιδιωτικό σκάφος με λιμενικό υπάλληλο και αστυνομικό, έφτασε στο σημειο, μέσα σε 10 λεπτά, αλλά ο νεαρός είχε ήδη πνιγεί...

Στο αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί κατι αξιοσημείωτο, γεγονός που προκαλεί προβληματισσμό στις Αρχές, σχετικά με την στάση του νέου.

Πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad