Α. Σαμαράς: «Δεν πείθει κανέναν η εκστρατεία φόβου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουνίου 2011

Α. Σαμαράς: «Δεν πείθει κανέναν η εκστρατεία φόβου»

Να σταθμίσουν το συμφέρον της πατρίδας και να καταψηφίσουν τα αδιέξοδα κάλεσε τα μέλη του κοινοβουλίου ο Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και συμπλήρωσε πως «Η πολιτική της κυβέρνησης  δεν θα αποτύχει, έχει ήδη αποτύχει και αυτό δεν το προβλέπουμε εμείς, αλλά το αποδεικνύουν οι αριθμοί».

Σημείωσε πως «Πέρυσι μας έλεγαν μνημόνιο ή χρεοκοπία.  Το μνημόνιο έφερε πιο κοντά την χρεοκοπία.  Κάποιοι μας απείλησαν μνημόνιο ή τανκς και κάποιοι άλλοι λίγο παλιότερα μνημόνιο ή δραχμή…» χαρακτήρισε τις πρακτικές της κυβέρνησης ως « Προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου που δεν πείθει κανέναν..  κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες υπάρχει φυγή κεφαλαίων από τράπεζες και είναι τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης».

Επιπροσθέτως επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας «ο κ. Παπανδρέου είχε θέσει προεκλογικά το δίλλημα: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα.  Τελικά τα κατάφερε και τα δύο και σοσιαλισμός και βαρβαρότητα.»

Τόνισε ότι «Μερικοί βιάστηκαν μετά από κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα κατά κανόνα άδικα στο πρόσωπο μου και στη ΝΔ να προεξοφλήσουν την απομόνωσή μου από την Ευρώπη» για να συμπληρώσει με νόημα «Σήμερα δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό τύπο αναγνωρίζουν σφάλμα στην Ελλάδα και μιλάνε για οικονομικό βανδαλισμό…  Ο ελληνικός λαός βλέπει επιδείνωση, δεν μπορούμε να σπρώχνουμε έναν λαό σε απόγνωση..  Όποιος αγαπά την Ελλάδα πρέπει να παίρνει θέση ευθύνης και όχι να ψηφίζει το λάθος».

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία εδώ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή: protohema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad