Οι "Αγανακτισμένοι" του Αστακού που είναι; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" του Αστακού που είναι;

Αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου οι απανταχού "Αγανακτισμένοι" δίνουν Πανευρωπαϊκό ραντεβού στις πλατείες των πόλεων τους στις 6 το απόγευμα.

Μήπως πρέπει και εμείς στον Αστακό να ξεσηκωθούμε αυτή τη φορά; Να ενωθούμε με τους υπόλοιπους "Αγανακτισμένους"; Ή τα μέτρα της Κυβέρνησης δεν μας αγγίζουν εδώ;

Θέλω μέσα από το blog σας, λόγω της μεγάλης του επισκεψιμότητας, να το δημοσιεύσετε για να ενημερωθούν όλοι και να δώσουμε ραντεβού για αύριο στις 6 στη πλατεία του Αστακού. Αν θέλετε κάντε και μια σελίδα στο facebook με αυτό με το ποιος θα παρευρεθεί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

5 σχόλια:

  1. Και εσύ με ποιο δικαίωμα υποκινείς και υποδεικνύεις τι πρέπει να κάνει ο άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωστε ετσι οποιος διαφωνει ειναι βολεμενος; Με αγωνια περιμενω να δω τους αβολευτους αυριο, Ποσοι θα ειναι , ποιοι θα ειναι και ποτε θα ξαναβρεθουν . Αληθεια ειμαι περιεργος , πολλυ περιεργος τι θα γινωνταν αν δεν υπηρχε η ηλεκτρονικη εποχη, η εποχη του facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΓΥΦΤΟΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ FB ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΜΗΣΘΟ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad