Οι Αγανακτισμένοι ετοιμάζονται να "βουλιάξουν" το Σύνταγμα για το Μεσοπρόθεσμο - Κινητοποίηση από όλη την Ελλάδα - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι Αγανακτισμένοι ετοιμάζονται να "βουλιάξουν" το Σύνταγμα για το Μεσοπρόθεσμο - Κινητοποίηση από όλη την Ελλάδα

Για 33η ημέρα και για πέμπτη Κυριακή, οι Αγανακτισμένοι, πιστοί στο ραντεβού τους, βρέθηκαν και χθες στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το κτίριο της Βουλής, αλλά και στις πλατείες μεγάλων πόλεων.

Οι Αγανακτισμένοι μαζεύουν και ενώνουν δυνάμεις για την Τρίτη και την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της 48ωρης γενικής απεργίας...
που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με στόχο την ακύρωση των αντιλαϊκών μέτρων και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Στην Αθήνα, στις 7 το απόγευμα και για περισσότερο από μία ώρα, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» απέκλεισαν τα ακυρωτικά μηχανήματα στο σταθμό του μετρό Συντάγματος, εμποδίζοντας τους επιβάτες να ακυρώνουν τα εισιτήρια τους.

Στο κάτω μέρος της πλατείας, οι ήχοι και οι ρυθμοί της ισπανικής μουσικής έδωσαν το έναυσμα για χάπενινγκ και θύμισαν από που ξεκίνησε αυτό το μεγάλο «κύμα» κινητοποίησης, το οποίο είχε και αυτήν την Κυριακή, όπως και τις τέσσερις προηγούμενες, πανευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Γίνεται συντονισμός μέσω facebook για να παραστούν Αγανακτισμένοι από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα και την πλατεία Συντάγματος, αύριο και μεθαύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad