Σήμερα η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σήμερα η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Σήμερα το μεσημέρι θα διεξαχθεί με ονομαστική ψηφοφορία η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Η Ευρώπη πιέζει την Ελλάδα να προχωρήσει στην ψήφιση του Δημοσιονομικού Προγράμματος στήριξης, προκειμένου να μην οδηγηθεί στην χρεοκοπία.

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος δήλωσε ότι...
θα το ψηφίσει και η Βάσω Παπανδρέου με τη σειρά της, είπε από το βήμα της Βουλής: «Ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο με το μαχαίρι στο κρόταφο όχι με το πιστόλι».

Η Ν.Δ. έχει ξεκαθαρίσει πως θα το καταψηφίσει και προειδοποιεί με αποπομπή όσους βουλευτές διαφοροποιηθούν από την γραμμή που έχει χαράξει το κόμμα.

Το Κ.Κ.Ε., ο ΣΥΝ και ο ΛΑ.Ο.Σ. έχουν δηλώσει ότι θα το καταψηφίσουν.

Εν τω μεταξύ, ο εφαρμοστικός νόμος, ο οποίος ψηφίστηκε χθες το απόγευμα από επιτροπή της Βουλής, εισάγεται σήμερα προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το νομοσχέδιο που εξειδικεύει το πακέτο μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος μέχρι το 2015 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολο του από τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad