Κανδήλα: Γυμνός στην ταράτσα του σπιτιού του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιουνίου 2011

Κανδήλα: Γυμνός στην ταράτσα του σπιτιού του

Νέο επεισόδιο έχει προκληθεί, εδώ και λίγη ώρα με τον 47χρονο που στις 21 Δεκεμβρίου, είχε κρατήσει όμηρο στην ΔΟΥ Βόνιτσας και είχε πυροβολήσει αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 47χρονος έχει ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του στην Κανδήλα απειλεί και φωνάζει, χωρίς όμως να υπάρχουν πληροφορίες για το αν οπλοφορεί ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση το χωριό έχει αναστατωθεί με την συμπεριφορά του, αφού τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή που πέρασε, ο 47χρονος κυκλοφορούσε ολόγυμνος στην περιοχή, ενώ ανάλογο επεισόδιο συμβαίνει και αυτή την ώρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και πάλι γυμνός στην ταράτσα του σπιτιού του!

Ο 47χρονος, εκτός από τον αστυνομικό, στην ομηρία στην ΔΟΥ της Βόνιτσας, έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν για τον τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου, με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Απορίας άξιο είναι πως βρίσκεται ελεύθερος, την στιγμή που τον Δεκέμβριο, όπως όλα έδειξαν ήθελε να σκοτώσει. Απορία στο χωριό πάντως προκαλεί και αυτή η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, από την στιγμή που αποφυλακίστηκε.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί, ενώ σπεύδει δύναμη και από το Αγρίνιο, ώστε ο 47χρονος, να κατέβει από την ταράτσα.

Νέα Ενημέρωση
Μετά από συζήτηση με ειδικό διαπραγματευτή ο 47χρονος, που το μεσημέρι απειλούσε από  την ταράτσα του σπιτιού  του στην Κανδήλα, ηρέμησε και επέστρεψε στην οικία του. Η παρέμβαση του ειδικού διαπραγματευτή της Α/Δ Ακαρνανίας, έφερε αποτέλεσμα και τελικά έληξε χωρίς περισσότερα.

Ο 47χρονος, που να θυμίσουμε είναι αυτός που τον Δεκέμβριου κρατώντας όμηρο υπάλληλο της ΔΟΥ  Βόνιτσας, τραυμάτισε αστυνομικό, μετά την αποφυλάκισή του, παρουσίασε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά με αποκορύφωνα σήμερα το μεσημέρι που ανέβηκε με το εσώρουχο στην ταράτσα του σπιτιού του στην Κανδήλα και πετώντας τούβλα και  βρίζοντας ζητούσε να μιλήσει με κάποιον αρμόδιο, για ποινική του υπόθεση, άσχετη με το περιστατικό στην Βόνιτσα.

Στο χωριό επικράτησε αναστάτωση και επιτόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας από το Αγρίνιο, μαζί με τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Κ. Τσακαρδάνο.

Η συζήτηση με τον 47χρονο, κράτησε αρκετή ώρα , είχε όμως τελικά θετικά αποτελέσματα, αφού κατέβηκε από  την ταράτσα και  συνέχισε να μιλά με τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι.

Τελικά το επεισόδιο έληξε λίγο μετά τις 8 οπότε και η Αστυνομία αποχώρησε από το σημείο.

Πηγή: thebest/agriniopress

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad